onsdag 26 mars 2008

Partiledarna vilse i bloggvärlden!


I oktober förra året dammsög Dr Kurbergs team partiledarnas bildbloggar. Det blev platt fall, endast Maud Olofsson fick godkänt. Denna pigga dam fortsätter med överraskande bilder. Kolla in bilden på president Bush här nedan. Det är inte många som slår den originella bilden på den amerikanska presidenten.
Lars Ohly har tydligen lyssnat på kritiken och skaffat sig en bildblogg. Hans lek med ballonger visar på skämtlynne. Även Göran Hägglund vill också plötsligt visa upp sig och gör en Maud Olofsson med sin blodgivarbild. Andra sidan har han inte tagit bilden själv.


För övrigt är det bedrövligt. Jan Björklund som fastnat i skolan skiter fullständigt i allt vad bloggar heter. Han ser ut som en dötrist kristendomslärare anno 1950 på pressbilderna. Betygsmänniskan Jan får klart underkänt.
Mona Sahlin är inte mycket bättre. Här är det en kommunistisk bildhyllning av partiledaren som gäller. Det märkliga är att även Fredrik Reinfeldt är helt borta. Bilden på hans ryggtavla är tagen av blogg kungen Carl Bildt som har mycket att lära sin partiledare.
Miljöpartiets trojka då? Ja, Peter Eriksson säger sig inte längre ha tid med sin blogg. Det har däremot Maria Wetterstrand som skriver flitigt men tappat bildbloggandet. Varför inte fråga Maud Olofsson hur man gör? Nej, skräpning och Jan, vi pekar med hela handen.
Fotnot: Bilderna är tagna av Kristian Pohl (Jan Björklund), Jacob Johnsson (Lars Ohly), Kristdemokraterna (Göran Hägglund), Socialdemokraterna (Mona Sahlin), Dennis Blomberg (Peter Eriksson och Maria Wetterstrand)
Inga kommentarer: