fredag 28 mars 2008

ALLSVENSKANS HETASTE MATCH-SMIAM!


Sommaren 2007 samlades ett gäng ärrade veteraner hemma hos ”Bolla-Bolla” Flimmer. Deras uppgift var nog så viktig-SM i Allsvenska Matchprogram, SMIAM.
Vilken klubb hade det bästa programmet och vem skulle få lång näsa?
Djurgården vann med ett lysande programsatsning medan GAIS med sin usla affisch blev sist. Huligannålen gick till Helsingborgs IF som inte ens orkade skicka in ett program för bedömning till tävlingen.
Nu är det tid igen för 2008 SMIAM-SM i Allsvenska Matchprogram. Dr Kurberg är ensam om att arrangera denna ytterst viktiga fotbollskamp i Sverige.
I maj-juni kommer det att gå ut en vädjan till samtliga allsvenska klubbar om matchprogram. I juli strålar tungviktarna-juryn- med över 1000 allsvenska matcher i bagaget åter samman hemma hos ”Bolla-Bolla”. Där genomförs en seriös analys. Varje enskilt program kommer att nagelfaras in i minsta häftklammer och veck.
I år blir det extra intressant då allsvenskan utökats med några nykomlingar.
Kommer fattiglappen Ljungskile med ständig ebb i kassan att kunna slå GAIS usla program? Kommer Djurgårdens IF att försvara SM-tecknet? Vem blir årets Kanon och Kalkon? I september vet vi svaret. Fram till dess: HÅLL UT!
Kolla in resultatlistan för 2007 här ovanför.

Inga kommentarer: